Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το διαμόρφωσε ο διαιτητής»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης για μία ακόμα φορά εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

Ο Εθνικός Γαζώρου φωνάζει για δύο πέναλτι και ο Διλμπέρης αν και το χαρακτήρισε… γραφικό επανέλαβε σε ένα ακόμα ματς ότι το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε η διαιτησία. Αναλυτικά δήλωσε μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει αρκετή ποιότητα και βέβαια δεν βρίσκεται και τυχαία στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η προσπάθεια ήταν συλλογική, και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ότι υστέρησε. Μπορούμε σε γενικές γραμμές να πούμε ότι το παιχνίδι φαντάζει ισορροπημένο, αλλά νομίζω ότι τις κλασικότερες των ευκαιριών και την μπάλα προς την εστία με αξιώσεις τις είχαμε εμείς, με τα σουτ και τα τετ α τετ.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κρατήσαμε όμως το μηδέν στην άμυνα και πήραμε έναν βαθμό ο οποίος είναι σημαντικός τόσο στον ψυχολογικό τομέα, όσο και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να σωθεί η ομάδα, όσο γίνεται ποιο γρήγορα.

Έχει καταντήσει γραφικό, αλλά νομίζω ότι, για μια ακόμη φορά το αποτέλεσμα το διαμορφώνει ο διαιτητής. Είναι κλασικότατη περίπτωση πέναλτι του Χαριτίδη και είναι ακόμη πιο κλασική η περίπτωση πέναλτι στον Γεωργιάδη στο τελευταίο λεπτό. Ενώ ταυτόχρονα νομίζω ότι ανέχτηκε πάρα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και προσπάθειες να βγούμε εμείς στην αντεπίθεση, που δεν έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού κίτρινες κάρτες, που θα τους έκαναν να παίζουν πιο επιφυλακτικά.

Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και περιμένουμε σιγά σιγά, να γεμίσει το ρόστερ για να έχουμε περισσότερες επιλογές για την συνέχεια. Το επόμενο παιχνίδι φαντάζει για μας ένας μεγάλος τελικός, με την Δόξα Δράμας, και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε».

Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής δήλωσε: «Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, όπως το δείχνει και η βαθμολογική της θέση. Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς και ήμασταν εμείς που έπρεπε να ανοίξουμε το σκορ με τις ευκαιρίες που κάναμε. Σίγουρα αυτό μας πεισμώνει για την συνέχεια, και όπως είπε και ο προπονητής μου, έχουμε έναν τελικό με την Δόξα στο γήπεδό μας και θα πρέπει να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, για να τελειώσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κοιτάξουμε το μέλλον με καλύτερη διάθεση. Για ακόμη ένα ματς δεν δίνεται ένα καθαρό πέναλτι στον Χαριτίδη και στον Γεωργιάδη. Εμείς κοιτάμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές, και αυτό κάναμε και σήμερα».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep