Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψυχολογικό πρόβλημα»

Στην αποβολή του Ντελέκου στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Νίκος Παντέλης.

Μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΛ ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Νίκος Παντέλης δήλωσε: «Μέχρι τη στιγμή της αποβολής ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις. Το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει πήγαινε καλά, αλλά με την αποβολή άλλαξαν τα δεδομένα. Μετά από λίγο δεχτήκαμε το γκολ και ήταν δύσκολο να πετύχουμε κάτι απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να δώσουμε χώρο και να απειλήσουμε από στημένες φάσεις ή κόντρα επιθέσεις. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το ματς στράβωσε με την αποβολή. Το πρόβλημα των Ψαχνών είναι περισσότερο ψυχολογικό παρά αγωνιστικό. Εκεί εστιάζω την κατρακύλα εντός εισαγωγικών. Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι παίκτες που είχαν τόσο ψηλά την ομάδα στον πρώτο γύρο να έχουν ξεχάσει τη μπάλα.

Να είμαστε ρεαλιστές, τα πράγματα δυσκολεύουν και πρέπει να νικήσουμε την Καλλιθέα την Κυριακή σε ένακαθοριστικό παιχνίδι και να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έπαιζαν για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Κρατάμε την προσπάθεια και πάμε για νίκη την Κυριακή.

Συγχαρητήρια και στην ΑΕΛ που κέρδισε δίκαια. Δεν ξέρω αν δεν υπήρχε η αποβολή πώς θα κυλούσε το ματς, αλλά «αν» δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ο Βαγγέλης Ντελέκος που αποβλήθηκε τόνισε: «Η αποβολή μου είναι άδικη και έτσι το παιχνίδι έγειρε προς τη μεριά της ΑΕΛ. Έγινε προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι 100% δίκαιη νίκη της. Αν ήμασταν 11 δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα».

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 22:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep