Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μονόδρομος με Καλλιθέα»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε στο flnews.gr για τον «τελικό» του Ηρακλή Ψαχνών και την πρώην του ομάδα.

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Οι «πράσινοι» έχουν απομακρυνθεί τέσσερις πόντους από τις θέσεις των play off και αν θέλουν να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και να επικρατήσουν την Κυριακή (14/04) της Καλλιθέας. Για το ματς αυτό μίλησε στο flnews.gr ο Νίκος Παντέλης, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που κρύβει.

«Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι οριακό και η νίκη μονόδρομος», ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών και σημείωσε: «Η Καλλιθέα είναι μία πολύ καλή ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Διαθέτει πολύ καλό έμψυχο υλικό και είναι επίφοβη, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τον Εργοτέλη. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεαστούμε από τη θέση της στη βαθμολογία. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τη συμμετοχή μας στα play off, θα πρέπει να φύγουμε νικητές από το παιχνίδι αυτό».

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του στον πάγκο της Καλλιθέας, δήλωσε: «Έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Φυσικά, εμείς την Κυριακή θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο και να μείνουμε ζωντανοί στον στόχο που έχουμε θέσει».

Εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ζουλιώτης, Ντελέκος. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Δήμου.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep