Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Κάντζι η ΑΕΛΚ

Ο Μακούμπα Κάντζι αποκλείστηκε από την αποστολή της Καλλονής για το ματς με την Καβάλα.

Με συγκομιδή τριών πόντων επέστρεψε η ΑΕΛΚ στη βάση της έπειτα από τα παιχνίδια με τον Ηρακλή και τη Δόξα Δράμας. Στην ομάδα της Λέσβου προσπαθούν να ξεχάσουν όσα διαδραματίστηκαν απέναντι στους «Μαυραετούς» και δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην Καβάλα και να εδραιωθούν στην 7άδα.

Ο Μπάμπης Τεννές υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του ότι το ματς κρύβει κινύνους, καθώς ο αντίπαλος δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παραταχθεί χωρίς άγχος. Βέβαια, τα προβλήματα για τον ίδιο δεν λείπουν. Ο Μακούμπα Κάντζι αποκλείστηκε από την 20άδα λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική (υποβλήθηκε σε μαγνητική), ενώ τραυματίας παραμένει ο Τόνι Γκονζάλες. Φυσικά, εκτός πλάνων παραμένουν ο στρατευμένος, Αντώνης Γιόνδης και ο ανέτοιμος, Βλάσης Καζάκης. Ο Χάρης Σιλιγαρδάκης επιστρέφει από τιμωρία.

Η αποστολή: Μάππας, Σιδεράκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης, Γκόβας, Γάλας, Βλαστέλλης, Μανούσος, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Βαλιός, Σερφά, Χωριανόπουλος, Νάτσο Νέιρα, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Μάρα.

Last modified onΣάββατο, 13 Απρίλιος 2013 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep