«Φαίνεται η ποιότητα του Ολυμπιακού»

Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε ο Βασίλης Βούζας μετά την ήττα (3-1) του Θρασύβουλου από τους Βολιώτες.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Φυλής στάθηκε και στο έμψυχο δυναμικό της δικής του ομάδας, τονίζοντας ότι είναι αμιγώς ελληνικό: «Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν και το σκορ υποδηλώνει κάτι διαφορετικό. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μας. Είμαστε καλοί σε όλη τη διάρκεια και θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο γκολ. Όμως, η νίκη είναι δίκαιη. Η ποιότητα του Ολυμπιακού Βόλου φαίνεται ξεκάθαρα. Εμείς θέλουμε να αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στον Θρασύβουλο υπάρχει ταλέντο και είναι αμιγώς ελληνική ομάδα».

Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου , Ηλίας Μαρούλης, τόνισε: «Ήρθαμε στο Βόλο για ό,τι καλύτερο. Παίζαμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να παλέψουμε το ματς, όμως μετά το 3-1 βάρυναν τα πόδια μας. Θα παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας».

Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep