Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έρχεται σε δεύτερη μοίρα…»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου πρέπει να ανατρέψει όλα τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στη Δόξα Δράμας ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών δήλωσε: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος μετά το παιχνίδι το δικό μας στον πρώτο γύρο έχει κάνει διαφορετική πορεία από εμάς. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει τακτική και αγωνιστικό πλάνο. Το πρώτο ημίχρονο είναι αυτό το οποίο με αναγκάζει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ανεβήκαν ψηλά, πίεσαν πολύ τη Δόξα, δημιούργησαν πάρα πολλές προϋποθέσεις. Είχαμε το δοκάρι, αλλά από εκεί και πέρα για μία ακόμη φορά, δεν αλλάζουν τα πράγματα.

Νομίζω ότι ούτε αυτό το παιχνίδι είχε καμία διαφορά από τα παιχνίδια που χάσαμε, μόνο που αυτή την φορά ευτυχίσαμε μέσα από στατικό, να βάλουμε γκολ. Από εκεί και πέρα, αυτή είναι η κατηγορία, δώσαμε χώρο στη Δόξα, μπήκαμε σε μία διαδικασία να ρισκάρουμε γιατί έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα και σε άλλους χώρους. Τελείωσε το παιχνίδι και πήραμε μία νίκη η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Την ψάχναμε πολύ καιρό, την ψάχναμε εμείς, την έψαχναν τα παιδιά, η διοίκηση, ο κόσμος. Αυτό όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα. Γιατί πρέπει να ανατρέψουμε όλα αυτά τα κακά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα.

Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, και στα υπόλοιπα παιχνίδια να διεκδικήσουμε ξανά την καλή εικόνα και τις εντυπώσεις και την παρουσία που είχαμε κάνει μέχρι ένα σημείο. Τα παιδιά αυτά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν, είμαι πολύ ικανοποιημένος, όπως είμαι και πάντα. Να ευχηθώ στον Παναγιώτη (Τζαναβάρα) και στη Δόξα, ό,τι καλύτερο. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νίκη θα είναι εφαλτήριο για κάτι καινούργιο και διαφορετικό για εμάς».

O Κώστας Γεωργιάδης τόνισε: «Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα με ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Κάναμε μια μεγάλη νίκη. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, κάποιοι μπορεί να το θεωρούν αυτό έκπληξη, αλλά όσοι παρακολουθούν την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια νομίζω ότι η προσπάθεια που γίνεται δείχνει κάτι διαφορετικό. Η διοίκηση μας κρατάει σε εγρήγορση, δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με τον προπονητή μας. Συγχαρητήρια στη Δόξα».


Last modified onΚυριακή, 14 Απρίλιος 2013 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep