Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Τέλος ο Μπαράνκος!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο Πέδρο Μπαράνκος έσυρε τον χορό των αποδεσμεύσεων στον Ηρακλή Ψαχνών.

Οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν στην ομάδα της Εύβοιας. Ο Νίκος Παντέλης έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα σχετικά με το υλικό που έχει στα χέρια του και οι εξελίξεις δεν άργησαν να δρομολογηθούν. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr ο πρώτος που αποχώρησε είναι ο Πέδρο Μπαράνκος. Ο Ισπανός μέσος έπαιξε σε 14 αγώνες με τους «πράσινους» και παρότι στα πρώτα εννέα παιχνίδια ήταν βασικός, τελευταία δεν ικανοποιούσε με την απόδοσή του. Βέβαια, ο ίδιος είχε ζητήσει να μεταβεί στην Ισπανία για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του που είναι έγκυος και έτσι η λύση συνεργασίας δεν άργησε να έρθει.

Φυσικά, ο Μπαράνκος δεν θα είναι ο μόνος που αποχωρεί. Φαβορί για να τον ακολουθήσουν είναι οι Σλάβεν Στεπάνοβιτς, Μασιμιλιάνο Αμέντολα. Ο πρώτος έχει παίξει σε 6 ματς (μόλις σε ένα βασικός) και ο Ιταλός μέσος από τον Ιανουάριο, οπότε αποκτήθηκε έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια (70 αγωνιστικά λεπτά). Το ρόστερ, λοιπόν, αρχίζει να «ξεκαθαρίζει», κυρίως με ξένους, οι οποίοι αποκτήθηκαν και δεν μπόρεσσν να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Σε ό,τι αφορά στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (21/04) με τον Πανσερραϊκό, απόντες θα είναι οι Λιόσης, Δήμου. Ο πρώτος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι το πρόβλημα που έχει στον προσαγωγό θα τον κρατήσει άλλες 10 ημέρες εκτός. Ο δεύτερος αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Last modified onΤετάρτη, 17 Απρίλιος 2013 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep