Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ψυχωμένος Θρασύβουλος

Την έκπληξη της αγωνιστικής θέλει να κάνει ο Θρασύβουλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Η αφαίρεση τριών βαθμών λόγω οφειλών στον Χουάν Μανουέλ Κόμπο έβαλε ξανά σε περιπέτειες τους «πράσινους». Η ομάδα της Φυλής βρίσκεται τρεις πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να ανοίξει την ψαλίδα και να χαλαρώσει τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού. Την Κυριακή (21/04) υποδέχεται τον Παναιτωλικό και όπως είναι λογικό θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Θρασύβουλος έχει σκοράρει 10 φορές και μετά την ήττα (3-1) από τον Ολυμπιακό Βόλου o τεχνικός, Βασίλης Βούζας μετρά επιστροφές ποδοσφαιριστών. Οι Τζιωρτζιόπουλος, Βασιλείου, Μπακάλης επιστρέφουν από τιμωρία, οι Κακλαμάνος, Σταυριανός αποθεραπεύτηκαν και έτσι μοναδικές απουσίες θα είναι ο τιμωρημένος Καλαμιώτης και ο ανέτοιμος Αρκουμάνης.

Η αποστολή: Σταυριανός, Μαρούλης, Χάζλαρης, Βασιλείου, Σύρος, Τζιωρτζιόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Μπακάλης, Σκόνδρας, Γεωργιάδης, Βλασόπουλος, Πλαβούκος, Στ. Σερέπας, Σταυροθανασόπουλος, Κακλαμάνος, Αγκόλι, Σούφλας, Σκαμαντζούρας.

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep