Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Θέλει να μείνει στο... παιχνίδι

Ο Ηρακλής Ψαχνών ψάχνει έστω την ισοπαλία στις Σέρρες για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι των μπαράζ.

Αγνοεί το «διπλό» στις οκτώ τελευταίες εξόδους και το τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Έτσι, ο Ηρακλής Ψαχνών έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία και πλέον κυνηγά το τρένο των play off. Στόχος του στα τρία προσεχή ματς το αήττητο, με τους «πράσινους» να δοκιμάζονται την Κυριακή (21/04) στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας και ζήτησε από τους παίκτες του πάθος, προκειμένου να αποσπάσει η ομάδα της Εύβοιας έστω τον πόντο στην έδρα των «λιονταριών». Εκτός πλάνων έμεινε ο Ογιαρμπίντε που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ο Στεπάνοβιτς που δεν υπολογίζεται, όπως επίσης οι τραυματίες Σεοταχούλ, Δήμου, Λιόσης και ο ασθενής Σικαλιάς. Αντίθετα, οι Ζουλιώτης, Ντελέκος εξέτισαν τις ποινές τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ τη θέση του Ογιαρμπίντε πήρε ο Αμέντολα.

H 19άδα: Τόλιος, Ανδρούτσος, Α. Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Πλάτανος, Μήτσης, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Βανγκέλι, Ζουλιώτης, Αμέντολα, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Μπαλαμπάνης, Πούλγκα, Χαϊκάλης, Γέσιτς, Σέγκος.

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2013 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep