Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ιδιαιτερότητα οι εμβόλιμες»

Ο Πέτρος Δημητρίου Ο Πέτρος Δημητρίου

«Πρέπει να έχουμε τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθουμε», τόνισε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Πέτρος Δημητρίου.

 

Ο Πέτρος Δημητρίου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Αστέρα σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα με τον Φωκικό και τόνισε πως η ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος θα είναι πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές.

 

Αναλυτικά:

«Σε ένα μαραθώνιο, όπως είναι το πρωτάθλημα, ασφαλώς δεν μπορείς να μιλήσεις για εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα, από την στιγμή που αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες. Παράλληλα σε αυτό το πρωτάθλημα δεν θεωρώ ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και θα πρέπει συνεχώς να είσαι σε ετοιμότητα. Ασφαλώς η ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος είναι το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και πρέπει να έχουμε τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθουμε. Από εκεί και πέρα έχοντας πλέον στα χέρια μας την σειρά των αγώνων μελετάμε το πρόγραμμα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ώστε να εμφανισθούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.
Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αυτό θα βοηθήσει όλες τις ομάδες, αφού τα φιλικά είχαν κουράσει και οι παίκτες δεν μπορούσαν με τον τρόπο αυτό να βρουν ρυθμό. Από την δική μας πλευρά βλέπουμε πλέον το πρώτο παιχνίδι, εκεί επικεντρωνόμαστε και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».


*** Για την Τετάρτη (05/10) στις 17:30 έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με το Κορωπί εκτός έδρας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep