Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η μπάλα μας τιμώρησε»

Χτύπημα στην ψυχολογία του Θρασύβουλου το γκολ του Εθνικού Γαζώρου, σύμφωνα με τον Βασίλη Βούζα.

Ο προπονητής της ομάδας της Φυλής δήλωσε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στις Σέρρες: «Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση. Σίγουρα το να δέχεσαι ένα γκολ στο 90΄ την στιγμή που για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το νικηφόρο αποτέλεσμα, είναι για την ψυχολογία μας ένα μεγάλο ντεσαβαντάζ. Είχαμε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ που θα μας έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια, δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο η μπάλα μερικές φορές τιμωρεί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αν συνυπολογίσουμε αρκετά πράγματα, όπως η συνεχόμενη κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια αλλά και από το ταξίδι. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις. Να ευχηθώ στην ομάδα του Γαζώρου να συνεχίσει και να εκπληρώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τον στόχο του να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο σκόρερ Ξενοφών Πάνος ανέφερε: «Σήμερα ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Τις προηγούμενες μέρες δουλέψαμε και είπαμε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Ήρθαμε εδώ, κάναμε ότι μπορούσαμε και καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Είχαμε και άλλες ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά δεν το καταφέραμε.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν δεν τελειώνεις κάτι η μπάλα σε τιμωρεί. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε αυτό».

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep