«Ελεύθερο ποδόσφαιρο μέχρι τέλους»

Ο προπονητής της Αναέννησης Επανομής, Νίκος Σακελλαρίδης είπε οι παίκτες του έπαιξαν ελεύθερα και με το παραπάνω στα Ψαχνά.

Να μην αφήσουν το παιχνίδι παρότι ήταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Σακελλαρίδης και εκείνοι διεκδίκησαν ακόμα και τη νίκη. Όπως δήλωσε ο τεχνικός των «πράσινων»: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Νομίζω αυτό κάναμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να μας κάνει δύο γκολ. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι δεν πρέπει να παρατήσουμε το παιχνίδι και παρότι δεχθήκαμε στις αρχές του ημιχρόνου και το τρίτο γκολ δεν αφήσαμε το παιχνίδι.

Από αυτή την αντίδραση των παιδιών είμαι ευχαριστημένος. Εκτός του ότι κάναμε τρία γκολ, φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι με μια κόντρα που δυστυχώς όταν βγαίνεις τέσσερις με έναν δεν είναι δυνατόν να μην το κάνεις γκολ. Στο ποδόσφαιρο, όμως, έτσι γίνεται και στην επόμενη φάση ακριβώς δεχθήκαμε γκολ.

Η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών ήταν πιο αποτελεσματική, έβαλε το τέταρτο γκολ και κέρδισε το παιχνίδι. Δεν έχω κάποια παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου παρόλο που είμαι λίγο χρονικό διάστημα και βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Συζητήσαμε και έχουμε αποφασίσει μέσα στα αποδυτήρια πως θα παίξουμε μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι χωρίς άγχος, χωρίς πίεση και σκοπιμότητες. Πάνω από όλα για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, κάτι το οποίο νομίζω ότι κάναμε σήμερα».

ΨΑΧΝΑ: Γιώργος Καλίτσας

Last modified onΤετάρτη, 24 Απρίλιος 2013 22:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep