Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πάγωσαν» με Μανιάτη

Ο τραυματισμός του Κώστα Μανιάτη είναι πιθανό να τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

Στην πρώτη του συμμετοχή κάτω από την εστία του Φωκικού είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση παρά την ήττα (1-0) από τον Παναιτωλικό. Ο 30χρονος γκολκίπερ την Τετάρτη (24/04) αγωνίστηκε για δεύτερη φορά, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος με τον τραυματισμό του μόλις στο 10ο λεπτό.

Ο Μανιάτης σε μία έξοδό του στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΛΚ κόντραρε με αντίπαλο και έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος. Αμέσως το πόδι του πρήστηκε και ο ίδιος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, κλαίγοντας από τον πόνο. Μάλιστα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα για να εισαχθεί σε άλλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν οι άνθρωποι του Φωκικού, είναι πολύ πιθανό ο Μανιάτης να υποβληθεί σε επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς στους κοιλιακούς - προσαγωγούς.

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές ματς με την Καβάλα στην Άμφισσα, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα επιστρέψουν οι Παπαζούδης, Καραπέτσας, Σκαρίμπας, Γκόμεζ από τιμωρία. Αντίθετα, ο Αλμπέρτο έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από πολύ καιρό αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Μπουλούλης.

Last modified onΠέμπτη, 25 Απρίλιος 2013 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep