Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταυροδρόμι... τριάδας

Αποφασισμένη για άλμα απευθείας ανόδου η ΑΕΛ Καλλονής στο AEL FC Arena.

Το τρίποντο σε βάρος του Φωκικού ήρθε άνετα (3-0) και η ομάδα της Λέσβου έκανε την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης εξόδου που την περιμένει. Την Κυριακή (28/04) η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εκτός έδρας και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο, τότε θα μπει δυνατά στη διεκδικήση μίας θέσης στην πρώτη τριάδα και θα αφήσει τους «βυσσινί» έξι πόντους πίσω.

Σύμμαχος της Καλλονής είναι και η μίνι παράδοση, καθώς σε τρεις αγώνες είναι αήττητη (1 νίκη, 2 ισοπαλίες), όμως το ματς δεν παύει να είναι μεγάλου βαθμού δυσκολίας, πόσω μάλλον που απέναντί της θα βρίσκεται ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος γνωρίζει καλά την προηγούμενη ομάδα του.

Ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές θα επιστρέψει στον πάγκο και ο ίδιος από την αποστολή «έκοψε» τους Τόνι Γκονζάλες, Μάρα, Μανουσάκη, Καζάκη και Βαλιό.

Η αποστολή: Σιδεράκης, Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντίρης, Γκόβας, Γάλας, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Νάτσο Νέιρα, Λεοζίνιο, Γιόνδης, Σερφά, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Μανούσος.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep