Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Χαλαρώνει τη... θηλιά

Ο Φωκικός με τρίποντο σε βάρος της Καβάλας «κλειδώνει» την παραμονή του.

Η ομάδα της Άμφισσας αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και εξακολουθεί να εμπλέκεται σε σενάρια υποβιβασμού. Φυσικά, δύσκολα θα κινδυνεύσει, όμως άπαντες θέλουν την επιστροφή στις επιτυχίες για να «κλειδώσουν» τη σωτηρία και να πάρουν στη συνέχεια ευκαιρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή (28/04) ο Φωκικός υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Καβάλα και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο, προκειμένου να χαλαρώσει τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού. Μάλιστα, ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου πήρε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον τραυματία Μανιάτη, τον τιμωρημένο Αλμπέρτο και τον στρατευμένο Θωμόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Παπαζούδης, Καραπέτσας, Γκόμεζ και ο Μπουλούλης, ενώ στη θέση του Μανιάτη μπήκε ο νεαρός Σιμψερής.

Η αποστολή: Γεωργίου, Σιμψερής, Χαλούλος, Μαρτίνος, Αργυρός, Εσόνο, Λίτσος, Κωστόπουλος, Νάστος, Σουλελές Ευσταθίου, Θέος, Γουόρντεν, Μπουλούλης, Σκαρίμπας, Παπαζούδης, Γκόμεζ, Καραπέτσας, Λουκίνας, Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Σορώκος.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep