Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υποχρεωμένη να παλέψει

Με ελλείψεις στα Ψαχνά η Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Από εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Πέλλας θα «κλείδωνε» την άνετη παραμονή της, τα τελευταία αποτελέσματα την έχουν βάλει σε περιπέτειες. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών αγνοεί την εντός έδρας νίκη από τις 2 Δεκεμβρίου και από τη στιγμή που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ματς στο γήπεδό της είναι υποχρεωμένη να πάρει εκτός πόντους που θα την απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις.

Την Κυριακή (28/04) τα Γιαννιτσά αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας και ο τεχνικός, Σάββας Κωφίδης, θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές δεδομένων των πολλών απουσιών. Οι Λαμπάκης, Σιδηρόπουλος, Καμπάνης, Γιόγιος, Τσίλογλου είναι τραυματίες και ο Χαρμάνας εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (του είχε δοθεί εντολή να παίξει με την ομάδα των νέων και αρνήθηκε). Ούτε ο Άρτσε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν έχουν αποχωρήσει, όμως επιστρέφουν οι Καρακάσογλου, Γκαρακλίδης, οι οποίοι απουσίαζαν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Η αποστολή: Καραογλανίδης, Ζαχαριάδης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Καρπαθάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Σπαθάρας, Καπνίδης, Καρλόπουλος, Αντρεΐνι, Ζαγοριανός, Σκαθαρούδης, Βλαχόπουλος, Καρακάσογλου, Σαπανίδης.

Last modified onΣάββατο, 27 Απρίλιος 2013 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep