Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας έπαιξε σωστά η Παναχαϊκή»

Στην αδυναμία του Θρασύβουλου να βρει λύσεις στα προβλήματα που του δημιούργησε η Παναχαϊκή στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας. Στην αδυναμία του Θρασύβουλου να βρει λύσεις στα προβλήματα που του δημιούργησε η Παναχαϊκή στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας.

Ο Βασίλης Βούζας στάθηκε στα προβλήματα που δημιούργησε η ομάδα της Πάτρας στον Θρασύβουλο και δεν κατάφερε να τα αντιμετωπίσει μέσα στο ματς.

Στην κακή εμφάνιση, αλλά και τον σωστό τρόπο που έπαιξε η Παναχαϊκή στάθηκε ο προπονητής της ομάδας της Φυλής Βασίλης Βούζας.

«Δεν είχαμε καλή εικόνα μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε και έπαιξε ρόλο πως είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που μας έπαιξε σωστά και μας δημιούργησε προβλήματα που δεν μπορέσαμε να τα λύσουμε. Πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να ανέβουμε αυτό τον Γολγοθά για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή. Το άγχος και ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος δεν ήταν καλοί σύμβουλοι για εμάς.

Δεν βρήκαμε λύση σε κάποια προβλήματα, αλλά σίγουρα δεν ήταν καλή εμφάνιση μας. Δεν βγήκε στο γήπεδο η καλή εικόνα από τους παίκτες που είχαν πολύ καλύτερη απόδοση σε προηγούμενα ματς».

Last modified onΤρίτη, 30 Απρίλιος 2013 17:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep