Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τέλος η σεζόν για Μάθιου Σίλβα

Μια αδράνεια 30 δευτερολέπτων ήταν αρκετή για την Επανομή να χάσει το παιχνίδι από τον Πιερικό.

Η Αναγέννηση δεν κατάφερε σε ένα ακόμα ματς να αποσπάσει έστω τον βαθμό και έφυγε άπραγη από την Κατερίνη. Από ένα πλάγιο άουτ των «μελανόλευκων» και μια απροσεξία δική τους έχασε εντέλει με 1-0.

Πάντως ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Σακελλαρίδης, παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κρατήσει καμία κακία στους ποδοσφαιριστές του: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Έτρεξαν, δημιούργησαν ευκαιρίες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας πιέσει. Όπως και να 'χει δεν κρατάω κακία στα παιδιά. Εγώ απλά προσπαθώ να τους πάρω με το φιλότιμο και να τους θίξω τον ποδοσφαιρικό εγωισμό». 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάθιου Σίλβα θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τον εξέτασε ο γιατρός πριν από το ματς με τον Πιερικό και του ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα στον αστράγαλο θέλει ξεκούραση τριών εβδομάδων. Ενόψει Ηρακλή εκτός θα μείνει και ο Γιώργος Σικαλόπουλος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Τάσος Κουκουλέκης.

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάιος 2013 15:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep