Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αμεσα σε ΠΑΕ ο Φωκικός

Ο Σίμος Παπαδημητρίου Ο Σίμος Παπαδημητρίου

Σημαντικές αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση των νεοφώτιστων.

 

Μπροστά σε πλήθους κόσμου και με παρόντες αρκετές εξέχουσες προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας διεξήχθη η συνέλευση του Φωκικού, που είχε παράλληλα και χαρακτήρα φιέστας, για την άνοδο της ομάδας στη Football League. Τα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα στην Αμφισσα έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση, η οποία άνοιξε με την ομιλία του προέδρου, κ. Σίμου Παπαδημητρίου.

 

Ο ισχυρός άνδρας του Φωκικού στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα της Αμφισσας δεν ενεπλάκη ποτέ στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, δεν εμφάνισε ποτέ πλαστές ενημερότητες και είναι από τους πλέον καθαρούς συλλόγους της κατηγορίας. Εξάλλου αποκάλυψε πως στα άμεσα σχέδια του είναι η ενίσχυση του ρόστερ με ακόμη τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

 

Κατόπιν το λόγο πήρε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας κ. Νίκος Κυρκούδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως είναι αναγκαίο να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται η διαδικασία μετατροπής της ομάδας από ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Για να γίνει αυτό, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, πως  πρέπει να βρεθεί μέχρι το τέλος του έτους μετοχικό κεφάλαιο ύψους 500.000 ευρώ. Επίσης ορίστηκε η τιμή μετοχής στα 20 ευρώ, ενώ εξελέγη προσωρινό πενταμελές Δ.Σ. για να αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις μέχρι ο σύλλογος πάρει πλήρως επαγγελματική μορφή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep