«Ξανά οι ίδιες γελοιότητες»

Έξαλλοι στον Ηρακλή Ψαχνών με τον φάκελο της UEFA.

Οι «πράσινοι» γνώριζαν από τη Δευτέρα (13/05) σχετικά με τον φάκελο που εστάλη στην ΕΠΟ από την UEFA για τον αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής. Βλέπουν ότι λίγους μήνες μετά την εμπλοκή τους στην υπόθεση του αγώνα με την Καλλιθέα στην οποία και αθωώθηκαν, βρίσκονται ξανά στο επίκεντρο. Η αντίδρασή τους φαίνεται και στις δηλώσεις που έκανε στο flnews.gr ο γενικός αρχηγός, Κώστας Γκαλούφας.

«Στο ίδιο έργο θεατές», είπε ο Γκαλούφας και ανέφερε: «Ξανά οι ίδιες γελοιότητες παραμονές ενός κρίσιμου ματς με τον Παναιτωλικό. Προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Θα περιμένουμε να δούμε τι γράφει η έκθεση και θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαστε στη διάθεση της δικαιοσύνης για να λάμψει η αλήθεια, αν και η προηγούμενη έκθεση έγραφε γελοιότητες».

Στον Ηρακλή Ψαχνών δεν ανησυχούν και τόνιζαν ότι στο ματς με την Αναγέννηση Επανομής έπρεπε να φτάσουν σε μία ακόμα πιο άνετη επικράτηση. Σημείωναν δε, ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1 με ένα ανύπαρκτο πέναλτι.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Νίκος Παντέλης αποστολή δεν ανακοίνωσε για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου. Τους φώναξε όλους στο γήπεδο το μεσημέρι και εκεί θα κάνει γνωστή τη 18άδα. Αμφίβολη εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Ζουλιώτη.

Last modified onΤρίτη, 14 Μάιος 2013 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep