Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ΑΕΛΚ δεν ντελαπάρει»

Ο Μπάμπης Τεννές… δέησε να κάνει δηλώσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Καλλονής έκανε την… τιμή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (3-1) επί του Πανσερραϊκού, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει φτιαχτεί για να μην ντελαπάρει.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι λόγω κυρίως του άγχους και των κρίσιμων παιχνιδιών μου δίνουμε πράγμα που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση των παικτών. Την Κυριακή θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας και ένα γήπεδο γεμάτο. Απομένουν τρεις πολύ επικίνδυνες στροφές αλλά θεωρώ ότι η ομάδα φτιάχτηκε έτσι ώστε να μην ντελαπάρει».

Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή της Καλλονής όσον αφορά το κατά πόσο στενοχωρεί τους Σερραίους όταν έρχεται αντίπαλος με τον Πανσερραϊκό είπε:

«Εντάξει αυτό έγινε 2-3 φορές και με πάτε πολλά χρόνια πίσω. Ίσως να είναι… γούρικο το γήπεδο, ίσως να είναι… γούρικη η ομάδα των Σερρών για μένα όταν έρχομαι αντίπαλος της. Ο Πανσερραϊκός έχει βαριά ιστορία, βαριά φανέλα και η επιτυχία μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Εκτός όμως από τον Πανσερραϊκό σίγουρα είναι και άλλες ομάδες με μεγάλη ιστορία όπως είναι η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός.

Είμαστε 6-7 ομάδες που διεκδικούμε και θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την άνοδό στην Super League. Αυτό όμως που έχω να πω για τον κόσμο των Σερρών είναι κάτι που δεν το συναντάς πουθενά άλλου».

Ο Μιχάλης Κριπιντίρης ανέφερε: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα η οποία γνωρίζαμε ότι έπαιζε σήμερα ίσως το τελευταίο της χαρτί. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι στα τρία ματς που απομένουν. Την Κυριακή θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 23:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep