Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Υπόσχεση για πληρωμές

Ο πρόεδρος του Φωκικού, Σίμος Παπαδημητρίου, μίλησε την Πέμπτη (16/5) στους αρχηγούς και δεσμεύτηκε να υπάρξουν πληρωμές στο τέλος της σεζόν.

Με τη λήξη της προπόνησης του Φωκικού, την Πέμπτη (16/5), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε στους αρχηγούς της ομάδας. Αφού τους μοίρασε συγχαρητήρια για τον βαθμό που απέσπασαν στη Δράμα στο ματς με τη Δόξα, τους υποσχέθηκε ότι με το που τελειώσει το πρωτάθλημα θα τους μοιράσει χρήματα για να κάνουν διακοπές.
Από εκεί και πέρα, το προπονητικό τιμ της ομάδας της Άμφισσας έμεινε ικανοποιημένο από την παρουσία των παικτών στο παιχνίδι με τους «μαυραετούς». Πλέον ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου είναι διατεθειμένος να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως οι Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Καμπούρης, Οικονομάκος και Σιμψερής.
Ενόψει του επόμενου αγώνα, με την ΑΕΛ στην Άμφισσα, δεν θα παίξει ο Θέος που είναι τραυματίας, καθώς και ο Μαρτίνος που υπηρετεί στον στρατό. Μένει να φανεί εάν εξασφαλίσει άδεια ο Παπαζούδης που υπηρετεί και αυτός, ενώ οι Νάστος και Καραπέτσας που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση είναι πλέον διαθέσιμοι.

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάιος 2013 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep