Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Aπευθείας άνοδο η Καλλονή»

Ο Νίκος Σακελλαρίδης μίλησε για τους τρεις που θα ανέβουν και ανάμεσα τους βρίσκεται και η Καλλονή. Ο Νίκος Σακελλαρίδης μίλησε για τους τρεις που θα ανέβουν και ανάμεσα τους βρίσκεται και η Καλλονή.

Ο Νίκος Σακελλαρίδης προέβλεψε πως η τριάδα απευθείας ανόδου θα είναι Απόλλων, Ηρακλής και Καλλονή.

Την Καλλονή απευθείας στην Super League βλέπει προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Νίκος Σακελλαρίδης.

«Μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα και πιέσαμε πολύ. Ακόμα και μετά το 1-0 συνεχίσαμε να πιέζουμε και να προσπαθούμε. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, η Καλλονή πήρε τη κατοχή και είχε την υπεροχή. Εμείς προσπαθήσαμε, κάναμε το 3-1 και λίγο έλειψε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί εδώ και δύο μήνες ξέρουν ότι από του χρόνου θα παίζουν στην τρίτη κατηγορία και παρόλα αυτά σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζονται πολύ σοβαροί».

Η Καλλονή θα είναι στην τριάδα ανόδου;

«Μακάρι η Καλλονή να τα καταφέρει και να ανέβει απευθείας. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως οι τρεις πρώτες θέσεις θα είναι Απόλλων, Ηρακλής και Καλλονή και ο Παναιτωλικός με τον Ολυμπιακό Βόλου θα πάνε στα πλέι οφ».

Ο Νίκος Σακελαρίδης μίλησε και για τον Μπάμπη Τεννέ.

«Τιμή μου που κάθομαι δίπλα στον Μπάμπη Τεννέ. Τον είχα προπονητή όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και πήρα πάρα πολλά από εκείνον. Ο χώρος τον χρειάζεται πάρα πολύ γιατί έχει πολλή εμπειρία και πολλές γνώσεις».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάιος 2013 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep