Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν πρόκειται να απολογηθούμε»

Ανακοίνωση – απάντηση του Βύζαντα Μεγάρων σε αυτή της Καλλιθέας.

Οι «κυανόλευκοι» λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στα Μέγαρα εξέδωσαν ανακοίνωση και έκαναν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας. Τη Δευτέρα (20/05) ήρθε η ώρα του Βύζαντα να απαντήσει με νέα ανακοίνωση. Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, δήλωσαν ότι τους προξένησε εντύπωση που η Καλλιθέα διαμαρτύρεται μετά από κάθε εκτός έδρας ματς που δεν κερδίζει. Αντίθετα, στάθηκαν στη διαιτησία, ενώ δεν έκαναν καμία αναφορά στα όσα ισχυρίστηκαν οι φιλοξενούμενοι…

Αναλυτικά η ΠΑΕ Βύζας ανέφερε:

«Δεν θα μπούμε στην διαδικασία ανταλλαγής ανακοινώσεων με την ΠΑΕ Καλλιθέα διότι δεν έχουμε να απολογηθούμε σε τίποτα για κανέναν. Αντιθέτως προξενεί εντύπωση η καθιέρωση πλέον τέτοιων ανακοινώσεων μετά από μη νικηφόρα εκτός έδρας αποτελέσματα από το σωματείο αυτό.

Εμείς θα σταθούμε στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε αντιμετωπίσει συμπεριφορές περίεργες στα παιχνίδια που δίνουμε από αντιπάλους και διαιτησία σαν να μην έχουμε ως ομάδα το δικαίωμα στις νίκες. Π.χ. στο χθεσινό παιχνίδι αντικείμενο συζήτησης θα έπρεπε να είναι η διαιτησία 30-70 και το 4 μέτρων offside στο γκολ της Καλλιθέας. Στο παιχνίδι με τον Φωκικο φτάσαμε να κερδίσουμε με 1-0 στο τέλος του αγώνα, διότι νωρίτερα μας αρνηθήκανε πεντακάθαρο πέναλτι (το πρώτο σε 2 ετη) και αποβολή του αμυντικού, ενώ μας ακυρώθηκε και πεντακάθαρο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Και στο τέλος βέβαια παρακολουθήσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του παραπονούμενου (!!!) για την διαιτησία πρόεδρου του Φωκικου, Κου Παπαδημητρίου. Και αν αυτά τα είδαν μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο, όλη η Ελλάδα είδε διαμεσου τηλεοπτικής εκπομπής το φαιδρό πέναλτι με το όποιο ηττηθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στην Δράμα με την τοπική Δόξα.

Παρόλα αυτά εμείς αφήσαμε για άλλους τις ανακοινώσεις και ασχοληθήκαμε μόνο με την ομάδα μας όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Αυτό δεν θα έπρεπε από κάποιους να εκλαμβάνεται ως αδυναμία».

Media

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep