Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με επιστροφές στο φινάλε

Ο Φωκικός θέλει να κλείσει θετικά τη σεζόν απέναντι στον Πανσερραϊκό και μετρά επιστροφές.

Η κόπωση είναι δεδομένη, όμως η ομάδα της Άμφισσας την Κυριακή (26/05) καλείται να αποχαιρετήσει για φέτος τους φιλάθλους της με μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό. Το ενδιαφέρον, βέβαια, είναι μονόπλευρο, με τα «λιοντάρια» να θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, όμως στον Φωκικό μετρούν επιστροφές και θέλουν να δείξουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλιθέα ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου θα έχει στη διάθεσή του τους Νάστο, Μαρτίνο, οι οποίοι πήραν άδεια από τον στρατό, όμως όχι και τους Παπαζούδη, Αργυρό, Θωμόπουλο. Τραυματίες είναι οι Μανιάτης, Λουκίνας, Θέος, Καραπέτσας και τιμωρημένος ο Γκόμεζ. Αντίθετα, επιστρέφουν από κάρτες οι Ν' Γκουέμ και Εσόνο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα με τις καθιερωμένες μετρήσεις και, φυσικά, τις εισηγήσεις του Δημητρίου στη διοίκηση για την προσεχή σεζόν.

Η αποστολή: Γεωργίου, Σιμψερής, Ν' Γκουέμ, Λίτσος, Εσόνο, Χαλούλος, Γουόρτεν, Νάστος, Κωστόπουλος, Μαρτίνος, Μπουλούλης, Σκαρίμπας, Σορώκος, Καμπούρης, Οικονομάκος, Γεωργουσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Σουλελές, Ευσταθίου.

Last modified onΣάββατο, 25 Μάιος 2013 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep