Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Μπορούσαμε παραπάνω»

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης, δήλωσε ότι μπορεί η ομάδα του να πέτυχε το στόχο της, ωστόσο θα μπορούσε κάτι καλύτερο.

Ο Διλμπέρης είπε: «Είναι γεγονός ότι το να τελειώνει ένα πρωτάθλημα και να έχεις μπει σε μια διαδικασία αδιάφορων βαθμολογικά παιχνιδιών δεν είναι και τόσο ωραίο. Δυστυχώς τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέσανε πάνω σε μας και δικαιολογημένα. Τελειώνει η χρονιά με μία νίκη, που θεωρώ ότι αγωνιστικά ήταν δίκαιη. Κάνανε τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια. Και ο Πιερικός και εμείς είχαμε μπει στην αξιολόγησης ευκαιριών και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους. Από εκεί και πέρα ο αρχικός στόχος επετεύχθη, απλά είμαι σίγουρος ότι μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Να ευχηθώ σε όλους σας καλό καλοκαίρι και στον συνάδελφο προπονητή, ό,τι καλύτερο για την συνέχεια. Εμείς πρέπει να αξιολογήσουμε όλα αυτά για να ετοιμάσουμε την καινούρια μέρα του Eθνικού, όποιοι είμαστε εδώ και όσοι είμαστε εδώ».

Τους παίκτες των Σερραίων εκπροσώπησε ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, που είπε: «Το δικό μας κίνητρο σε αυτόν τον αγώνα ήταν να τελειώσουμε νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα. Μας αιφνιδίασε λίγο ο αντίπαλος με το γκολ που δεχθήκαμε, όμως γυρίσαμε το παιχνίδι και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους».

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2013 23:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep