Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα λένε με Παντέλη

Ο Νίκος Παντέλης αναμένεται να συζητήσει τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Στούπα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν. Ο Νίκος Παντέλης αναμένεται να συζητήσει τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Στούπα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους και για τη νέα σεζόν.

Στον Ηρακλή Ψαχνών ανακοίνωσαν και επίσημα τα διαζύγια με Ρεπετσά – Ζουλιώτη και τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί και η παραμονή του Νίκου Παντέλη.

Το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ στα Ψαχνά συνεχίζεται και ενώ ανακοινώθηκε επίσημα η αποχώρηση των Θανάση Ρεπετσά και Δημήτρη Ζουλιώτη, υπάρχουν και άλλες «εκκρεμότητες» για την ομάδα της Εύβοιας. Η ανανέωση του ρόστερ μοιάζει για ακόμη μια σεζόν επιτακτική και θα είναι ακόμη πιο βαθιά, αφού αποχώρησαν ποδοσφαιριστές που ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα.

Φυσικά για να προχωρήσει ο σχεδιασμός θα πρέπει πρώτα να κλείσει το θέμα του προπονητή, με τον Νίκο Παντέλη να έχει κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με τη διοίκηση, αλλά να μην έχει παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες ώστε να κλείσει το κεφάλαιο προπονητής και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Στούπας να προχωρήσει σε όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τον σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Ρεπετσά και τον Δημήτρη Ζουλιώτη.

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΡΕΠΕΤΣΑ ΑΘ. και ΖΟΥΛΙΩΤΗ ΔΗΜ. τους οποίους ευχαριστεί για τον επαγγελματισμό τους, το πάθος τους και το άριστο ήθος που επέδειξαν καθ' όλη την τριετία που αγωνίσθηκαν με την φανέλα της ομάδας μας και τους εύχεται κάθε οικογενειακή, επαγγελματική και προσωπική επιτυχία»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep