Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ενισχυμένος ο Παναιτωλικός

Με το σύνθημα «ψηλά το κεφάλι, δεν τέλειωσε τίποτα» συνεχίζουν να πορεύονται στον Παναιτωλικό.

Οι Αγρινιώτες παραδέχονται ότι σπατάλησαν μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσουν με νίκη τα πλέι οφ, μετά το 1-1 με τη Νίκη Βόλου, ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και στρέφουν πια την προσοχή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.
Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο προπονητής Μάκης Χάβος μετράει επιστροφές και θα έχει περισσότερες εναλλακτικές στα χέρια του. Ο Μίρνες Σίσιτς είχε εξασφαλίσει άδεια προκειμένου να επισκεφτεί έναν δικό του γιατρό, μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Εκτιμάται πάντως ότι κόντρα στον Γηραιό θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Έχει ήδη επιστρέψει στο Αγρίνιο και αναμενόταν να προπονηθεί κανονικά τη Δευτέρα (3/6).
Ο έτερος που επιστρέφει είναι ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο δάκτυλο του ποδιού και θα ενισχύσει την προσπάθεια των «καναρινιών» απέναντι στον Γηραιό. Πρόβλημα αποκόμισε στην αναμέτρηση με τη Νίκη ο Μιχάλης Μπακάκης. Υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και γι' αυτό αποχώρησε. Και αυτός όμως εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Τετάρτης (5/6). Μοναδικός απών ο τιμωρημένος Μανώλης Στεφανάκος.

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούνιος 2013 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep