Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ανησυχούμε για Σιδηρόπουλο»

Ο Φώτης Κωστούλας εξέφρασε την κατάπληξή του για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική «Έφεση στον ΣΚΑΪ» και αναφέρθηκε, τόσο στον ορισμό του διαιτητή, Σιδηρόπουλου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όσο και στο γεγονός ότι η Football League δεν είχε συναινέσει να σφυρίζουν διαιτητές από τη Super League. Παράλληλα, μίλησε και για το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών για όσα έγιναν στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου των play off με την ομάδα του Βόλου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Θωμαΐδη: «Τον Σιδηρόπουλο εμπλέκουν πρόεδροι ομάδων στις συνομιλίες που κατέγραψε το 2011 ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Μάλιστα ο διαιτητής του συνδέσμου Δωδεκανήσου είχε δεχτεί επίθεση από δύο αγνώστους που παρέμειναν άγνωστοι. Θέμα προκύπτει και για τους Θ.Μπριάκο-Γ.Δούρο που εξακολουθούν να ορίζουν τους διαιτητές παρότι ήδη απολογήθηκαν ως ύποπτοι στο σκάνδαλο των στημένων πινάκων διαιτησίας».

Για τον ορισμό του ο Κωστούλας είπε: «Αγωνιούμε με το συγκεκριμένο όνομα. Δεν το περιμέναμε με κανένα τρόπο. Εντάξει, να μπει αξιολογημένος, αλλά ο συγκεκριμένος μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πριν μερικές εβδομάδες είχε έρθει στην ΕΠΑΕ ένα γραμμα από τον Ολυμπιακό Βόλου που ζητούσε ενόψει των τελευταίων αγώνων να συνυπογράψουν οι ομάδες και τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας να τα διευθύνουν διαιτητές Super League. Αυτό απορρίφθηκε, γιατί όλοι είπαν ότι κοστίζει.

Ενημερωθήκαμε χθες και μας έκανε εντύπωση. Είχε υποχρέωση ο κύριος Καλογιάννης να ακούσει τη γνώμη μας, αλλά πιθανολογώ πως αποφάσισε η ΚΕΔ μόνη της. Το συγκεκριμένο μας δημιούργησε μεγάλη κατάπληξη. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διαιτησία, αλλά έχουμε αρχή να μην ανακατευόμαστε. Ό,τι και να πούμε, βλέπετε, θα τιμωρηθούμε».

Για το δεύτερο γκολ του Ηρακλή, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής ο ίδιος σταμάτησε μόνος του. Δεν άκουσε κανένα σφύριγμα...».

Για τη δίωξη του Εισαγγελέα, είπε: «Σήμερα εκδικάστηκε από τον αθλητικό δικαστή και την Πέμπτη (20/06) έχουμε τη δίωξη. Έχουν μπει δύο παράγραφοι για πρώτη φορά που μιλούν και για αφαίρεση έως επτά βαθμών. Κακώς έπεσε μία κροτίδα, αλλά δεν είναι από τα χειρότερα που έχουν γίνει».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει ότι οι νομικοί της ΠΑΕ είπαν στη σημερινή εκδίκαση ότι ο Σταμάτης Καρράς μπορεί να κάνει πλαστική αν θέλει ακόμα και για να διορθώσει τις ρυτίδες στα χέρια του, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν πιστεύω ότι νομικός μας θα έλεγε κάτι τέτοιο. Το θεωρώ απίθανο».

Last modified onΤρίτη, 18 Ιούνιος 2013 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep