Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι έκαναν λάθη»

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Αντώνης Νατσούρας μίλησε για λάθη παικτών και διοίκησης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4 και τόνισε ότι η μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχημένη σεζόν ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Φυσικά, δεν παρέλειψε να μιλήσει και λάθη από πλευράς διοίκησης…

Αρχικά, τόνισε: «Η διοίκηση προσπάθησε να προλάβει το χρόνο που μεσολάβησε από την απόφαση για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη δεύτερη και όχι στην τρίτη κατηγορία, ώστε να γίνουν οι κινήσεις που έπρεπε και να ανέβει η ομάδα.

Δυστυχώς, εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε πως κάτι δεν πήγε καλά. Σίγουρα έγιναν λάθη. Θεωρώ πως έγιναν κάποια λάθη λόγω απειρίας, με την αποχώρηση κάποιων παικτών τον Ιανουάριο, οι οποίοι δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς. Εκεί είχε αρχίσει η ομάδα να δένει, γι' αυτό θεωρώ πολύ σημαντική την αποχώρησή τους.

Στην πορεία κάναμε ένα «ντεμαράζ» στο δεύτερο γύρο, αλλά τελικώς δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Και γι' αυτό είμαστε υπεύθυνοι πρώτα πρώτα και σε σημαντικό βαθμό εμείς οι ίδιοι. Οι παίκτες έχουμε την περισσότερη ευθύνη. Αλλά θέλω να σταθώ σε ένα γεγονός. Και στις αρχές του πρωταθλήματος αλλά και στο τέλος δεν είχαμε, όχι τη βοήθεια, αλλά την φυσιολογική αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Δεν λέω πως ευθύνονται οι διαιτητές που δεν κερδίσαμε την άνοδο, δε θέλω να γίνω και γραφικός. Απλώς δεν είχαμε την αντιμετώπιση που μας έπρεπε.

Όλα παίζουν και έπαιξαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς το ρόλο τους. Και το οικονομικό, που εκτός από λίγες ομάδες, όλοι ήμασταν δύσκολα. Εκτιμώ, επίσης, πως σε καίριες στιγμές έγιναν λάθη από την διοίκηση. Είχαμε και παίκτες που δεν είχαν παραστάσεις από την κατηγορία, ήταν άπειροι και δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος που κλήθηκαν να πράξουν».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος:

«Σαν Ηρακλής ήμασταν μια ομάδα που αν έμενε πίσω στο σκορ, δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Αν ήμασταν στο 0-0, δεν χάναμε ποτέ. Με τον Παναιτωλικό θεωρώ πως μας έκοψε τα πόδια η αποβολή του Ουκάρ κι ας αποβλήθηκε και ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Αν ήμασταν "11 με 11″ πιστεύω είχαμε πολλές ελπίδες».

Για την παρουσία του Σίνισα Γκόγκιτς:

«Υπήρχε ένα θετικό και ένα αρνητικό. Θα ξεκινήσω με το αρνητικό πως δεν είχε πολύ χρόνο να περάσει πράγματα που θα ήθελε στην ομάδα. Από την άλλη το θετικό ήταν πως άλλαξε όλη ατμόσφαιρα στην ομάδα, έδωσε άλλον αέρα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και μας βοήθησε πολύ».

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου:

«Δε θέλω να πω κάτι για τον κύριο Χατζηνικολάου, αν ήταν καλός ή αν δεν ήταν. Έκανε κάποια δουλειά αλλά η διοίκηση αποφάσισε να φύγει».

Για τη χειροδικία που υπέστησαν οι παίκτες του Ηρακλή από οπαδούς:

«Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ο κόσμος έχει το δίκιο του και τον κατανοούμε για την πίκρα του, αλλά η χειροδικία είναι ένα ακραίο γεγονός. Επαναλαμβάνω, όμως, πως έχει κάθε δίκιο να είναι απογοητευμένος».

Για το δικό του μέλλον στην ομάδα:

«Εγώ θέλω να παραμείνω, αλλά θα το συζητήσουμε. Εξαρτάται και από τη διοίκηση. Ελπίζω να γίνει μια νέα αρχή».

Last modified onΤετάρτη, 26 Ιούνιος 2013 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep