Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κεραυνοί» Κιρόφσκι για Γκόγκιτς

Ο Χρίστιαν Κιρόφσκι αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Γηραιού εισηγήθηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σκοπιανού επιθετικού και λίγη ώρα μετά τη συνάντηση του Κιρόφσκι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Παπαδόπουλο, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και εκτόξευσε βέλη προς τον Σίνισα Γκόγκιτς. Αναλυτικά δήλωσε:

«Η καριέρα μου στον Ηρακλή τελείωσε. Σήμερα μίλησα με τον πρόεδρο της ομάδας και μου ανακοίνωσε ότι ο προπονητής δεν με θέλει στην ομάδα, καθώς δεν βρίσκομαι στα πλάνα του τεχνικού.

Απογοητεύομαι για την απόφαση αυτή. Ο πρόεδρος μου είπε ότι με θέλει για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως ο Γκόγκιτς είναι αρνητικός. Ένα μήνα είναι μόνο εδώ. Πώς έχει τέτοια άποψη; Αν ήταν προπονητής που έχει πάρει πρωτάθλημα ή Τσάμπινος Λιγκ θα με πείραζε, αλλά όχι τόσο.

Τυπικά το συμβόλαιό μου έληξε στις 30 Ιουνίου. Από τότε είμαι ελεύθερος. Είχα έναν όρο να ανανεώσω αυτόματα μόνο αν ανεβαίναμε στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έφυγα για την πατρίδα μου είχα πει ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Εγώ θέλω να μείνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν με θέλει ο προπονητής. Φεύγοντας για τα Σκόπια δεν μίλησα με κάποιον.

Περίμενα να με πάρει η ομάδα. Μόνο τον Ηρακλή περίμενα. Δεν μίλησα με κανέναν άλλο. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση αυτή την κατάληξη, με βάσει τα όσα πέτυχα όσο ήμουν στην ομάδα. Εγώ το μόνο που θέλω να πω για τον κόσμο του Ηρακλή είναι ένα μεγάλο συγνώμη. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ηρακλή. Ηθελα να μαι μαζί τους. Ακόμα και έτσι μακάρι να ανέβει ο Ηρακλής στην Σούπερ Λιγκ.

Έπαιξα πρώτη φορά σε Β' Εθνική. Ηρθα γιατί ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Πέτυχα 12 γκολ θα μπορούσα να πετύχω και άλλα. Τον Ηρακλή τον νιώθω σαν σπίτι μου. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, τον κόσμο, όλα».

Γιατί ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε να πάρει την άνοδο, σχολίασε: «Αν παίρναμε κάρτα με τα Γιαννιτσά θα παίζαμε με τον Βόλο. Αλλά δεν γνωρίζαμε. Μένει η πικρία. Ισως η πίεση, ίσως εμείς οι ίδιοι. Δεν ξέρω το γιατί. Τι έφταιξε και δεν ανεβήκαμε στην Σούπερ Λιγκ.

Κλείνοντας σε ερώτηση για το αν θέλει να επικοινωνήσει με τον Γκόγκιτς, είπε: «Δεν θέλω να έχω επαφή να του πω κάτι. Εγώ μίλησα στο γήπεδο έξι μήνες. Ολοι ξέρουν ότι η απόφαση αυτή δεν θα αρέσει σε κανέναν. Να ασχολούμαστε πιο πολύ με τους παίκτες. Οι προπονητές σήμερα είναι αύριο δεν είναι».

 

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούλιος 2013 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep