Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ο Πιερικός της νέας σεζόν

Πώς θα παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πιερικός.

Φυσικά το ρόστερ του Πιερικού ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί, αλλά έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την ενδεκάδα. Για τη θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν οι Παπατολίκας, Πατσιογεώργος και Παπανικολάου. Στα στόπερ η ομάδα έχει κλείσει, καθώς υπάρχουν οι επιλογές των Ιασωνίδη, Αποστολίδη, Καρτσαμπά και Ιορδανίδη. Για δεξί μπακ υπάρχει ο Νίκου, ωστόσο αναζητείται ακόμα ένας, διότι ο Λαζαρίδης (έχει λήξει το συμβόλαιό του αλλά θα ανανεώσει) θα αργήσει να επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό στο ματς με τα Γιαννιτσά.
Για το άλλο άκρο των μετόπισθεν οι άνθρωποι του Πιερικού είναι σε αναζήτηση. Γιαζιτζόγλου και Μπελόσεβιτς έχουν αποχωρήσει και υπάρχει κενό. Στα αμυντικά χαφ ο προπονητής Γιώργος Φοιρός υπολογίζει στους Σερέτη, Ίτσιο και Παπατόλιο, ενώ διαπραγματεύσεις γίνονται με δύο επιθετικά χαφ.
Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θέση θα πάρει ο Κέρι, ενώ για το δεξί εκτιμάται πως έναν εκ των Καθάριου ή Ελευθεριάδη θα μείνει (το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να μείνουν και οι δύο). Για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει ο Μανίκας και ο νεαρός Σταύρε, αλλά σίγουρα θα αποκτηθεί κι άλλος. Με άλλα λόγια οι Κατερινιώτες ψάχνονται για 2 επιθετικά χαφ, δύο μπακ και έναν σέντερ φορ. Λογικά μέχρι η ομάδα να πάει στο Μπάνσκο, στις 29 Ιουλίου, το μεταγραφικό παζλ θα έχει συμπληρωθεί. Άντε να υπάρχει κενή μόνο μία θέση.

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούλιος 2013 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep