Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με πέντε παίκτες η ΑΕΛ

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο ρόστερ της ΑΕΛ. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο ρόστερ της ΑΕΛ.

Μετά την αποχώρηση και του Στέργιου Δημόπουλου που πήγε στην Καρδίτσα, το ρόστερ της Λάρισας έχει πλέον μόλις πέντε ποδοσφαιριστές.

Τα διλήμματα των τελευταίων μηνών για την ΑΕΛ μπορεί να βρίσκονται στην αλλαγή του ΑΦΜ, ή την συμμετοχή της ομάδας στην Ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά για καμία από τις δύο λύσεις δεν υπάρχει παράλληλος σχεδιασμός. Το ρόστερ πλέον περιλαμβάνει μόλις πέντε ποδοσφαιριστές και για οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί σχεδιασμός μέσα σε ελάχιστο διάστημα που θα δυσκολέψει τις προσπάθειες σε όποιο δρόμο επιλέξει.

Πλέον η ομάδα έχει μόλις πέντε συμβόλαια μετά τη φυγή του Στέργιου Δημόπουλου που επέστρεψε στο έμψυχο δυναμικό της Καρδίτσας. Οι πέντε που έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΛ είναι οι Βασίλης Μάλτζαρης, Δημήτρης Πρίφτης, Κώστας Νταγκαλής, Μούτσα Μπλέντι και ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep