Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελειώνει του Κρουσταλέλη στον Πιερικό

Την πρώτη τους προπόνηση θα κάνουν στον Πιερικό την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις έξι το απόγευμα. Την πρώτη τους προπόνηση θα κάνουν στον Πιερικό την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις έξι το απόγευμα.

Ο 23χρονος αμυντικός υπογράφει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Κατερίνης και πιθανότατα θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (22/7) το απόγεμα (18:00).

Ο Τρύφωνας Κρουσταλέλης αναμένεται να βρίσκεται στην πρώτη του Πιερικού για τη νέα σεζόν, αφού απομένουν μόνο τα τυπικά για τη συμφωνία με την ομάδα της Κατερίνης. Ο 23χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί την σεζόν που τελείωσε σε έξι αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τώρα αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τον Πιερικό.

Η ομάδα της Κατερίνης δεν θα αντιμετωπίσει τελικά σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία χωρίς να δώσει κάποιο άλλο ματς. Η αποστολή αναμένεται να ταξιδέψει στις 29 Ιουλίου για το Μπάνσκο, όπου είχε πάρει κάνει την προετοιμασία της και την περασμένη σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep