Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μου χρωστάνε από πέρσι»

Ο Μάρκους Μοκάκε που συνέχισε την καριέρα του μετά τον Πιερικό στην Καβάλα. Ο Μάρκους Μοκάκε που συνέχισε την καριέρα του μετά τον Πιερικό στην Καβάλα.

Ο Μάρκους Μοκάκε μίλησε στο pierikosnews για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Πιερικό και το χρέος της ομάδας από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα της Κατερίνης.

Ο 32χρονος μέσος που την σεζόν 2011-12 είχε αγωνιστεί σε 17 ματς με τον Πιερικό και είχε σημειώσει 5 γκολ μίλησε στο pierikosnews για την φημολογία της επιστροφής του στην Κατερίνη, τα χρήματα που του οφείλει η ομάδα και τις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ηθελα να επιστρέψω στον Πιερικό, αλλά ακόμη υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες από την προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα. Αν μπορούσαν να λυθούν αυτά θα είχα επιστρέψει. Με τον Πιερικό παραλίγο να φτάσουμε στην άνοδο και θα ήθελα να προσπαθήσω πάλι. Θα μπορούσα να είχα κάνει προσφυγή για να πάρω τα χρήματα μου, αλλά σέβομαι τον κόσμο της ομάδας και το όνομα του Πιερικού», είπε ο Μάρκους Μοκάκε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep