Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Φοιρός επισήμανε ότι στόχος του Πιερικού είναι να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης σχολίασε για το φιλικό με την Κέρκυρα, της οποίας είχε επικρατήσει 1-0, και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του. Ακόμη, αναφέρθηκε στη δυναμική των δύο ομίλων, τονίζοντας ότι θεωρητικά ο βόρειος όμιλος είναι πιο δύσκολος από το νότιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Φοιρός:

«Για μας ήταν το πιο δύσκολο φιλικό που έχουμε δώσει έως τώρα. Θέλαμε να τεστάρουμε την ομάδα, να δούμε πού βρισκόμαστε. Τον τελευταίο καιρό ξεκουραστήκαμε λίγο κι ετοιμαστήκαμε καλύτερα και νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως φαίνεται ότι θα είναι η Κέρκυρα. Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την Κέρκυρα να έχει κάποιες ευκαιρίες, αλλά τους δικούς μου παίκτες να τρέχουν και να παλεύουν αρκετά. Στο β’ σημειώσαμε ένα γκολ και πήραμε μια νίκη, που, ωστόσο, δεν μετράει καθόλου. Αυτό που έχει σημασία είναι η εμφάνιση, κάποια πράγματα που βγάλαμε στο γήπεδο, κάποια πράγματα που είδαμε και κάποια που θα διορθώσουμε».

Για τους στόχους του Πιερικού: «Εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, να φέρουμε στο γήπεδο τον κόσμο του Πιερικού, που έχει να έρθει αρκετό καιρό και να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Τώρα, μέχρι πού θα είναι αυτό, δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακόμα. Έχουμε 3-4 τραυματίες, που δεν έχουν μπει ακόμη στην ομάδα. Όταν θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, θα δείξει προς τα πού θα στοχεύσουμε».

Για τους δύο ομίλους: «Θεωρητικά –γιατί στο Νότο υπάρχουν αρκετές καινούργιες ομάδες, που δεν τις ξέρουμε-, λέμε ότι ο Βόρειος όμιλος είναι πιο δύσκολος. Βέβαια, το καλό είναι ότι έφυγε ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ακόμη, ωστόσο, και τις ομάδες του Βορρά δεν τις ξέρουμε καλά, γιατί πολλές ενισχύθηκαν. Οπότε, ό,τι και να πούμε τώρα, είναι θεωρητικό».

Last modified onΤρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2013 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep