Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δελήμπασης: «Ιστορική πρεμιέρα»

Η Επισκοπή θα κάνει κατάθεση ψυχής στην πρεμιέρα κόντρα στον Φωστήρα, όπως τόνισε ο Στέλιος Δελήμπασης.

Ο αρχηγός της ρεθυμνιώτικής ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου:

«Γνωρίζουμε ότι η Football League είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό. Όλοι που είμαστε στην ομάδα επιβάλετε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του πρωταθλήματος από τις πρώτες αγωνιστικές.

Η πρεμιέρα αυτή είναι διαφορετική από τις άλλες. Είναι ιστορική πρεμιέρα για την ομάδα μας που θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία, είναι σημαντική για το νομό Ρεθύμνου που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα της Ελλάδας, αλλά είναι σημαντική και για εμένα ως Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστώ με μια δικιά μας ομάδα σε αυτό πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι οι ομάδες δεν μπορούν να είναι ακόμα 100% έτοιμες, όπως και εμείς βέβαια. Μια πρεμιέρα «κρύβει» πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς στο παιχνίδι με το Φωστήρα θα παρουσιάσουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα καταθέσουμε ψυχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Θέλουμε βοήθεια από τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους στην πρεμιέρα, όσο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας, είναι πολύ σημαντικό να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep