Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Μία νίκη λείπει»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Βύζαντα ο Αντώνης Αυλωνίτης.

Με την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (21/10) από το Ρέθυμνο η αποστολή του Βύζαντα Μεγάρων. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν περιελάμβανε ρεπό, αλλά προπόνηση. Μετά την αλλαγή γυμναστή οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πάρει ρεπό, προκειμένου να βελτιωθούν σε φυσική κατάσταση, ενώ ποντάρουν στις επιστροφές ποδοσφαιριστών ενόψει των δύο διαδοχικών εντός έδρας αγώνων που ακολουθούν απέναντι σε Αχαρναϊκό και Ηρακλή Ψαχνών.

«Μας λείπει μόνο μία νίκη», δήλωσε στο flnews.gr ο Αντώνης Αυλωνίτης και συμπλήρωσε: «Αν έρθει ένα τρίποντο τουλάχιστον στα δύο προσεχή ματς και σε συνδυασμό με την ένσταση, τότε θα αναρριχηθούμε στη βαθμολογία και θα δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία». Παράλληλα, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Επισκοπή, αλλά και στο γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.

Ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό επιστρέφει ο Μεντί από τραυματισμό, ο Παπαευθυμίου εξέτισε, ενώ είναι έτοιμο το δελτίο του Αμπντουραχμάνι.

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep