Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κέρδη και αναποτελεσματικότητα»

Η ηρεμία στην τελική προσπάθεια έλειπε από τον Εθνικό Γαζώρου σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε μετά το 0-0 με τον Πιερικό: «Είμαι ευχαριστημένος, κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία καλή προσπάθεια, και σίγουρα σε αυτό το ημίχρονο δικαιούμασταν το αποτέλεσμα. Εξήγησα τα παιδιά στο ημίχρονο, γιατί αφήνουμε ένα ημίχρονο να φύγει έτσι, χωρίς να έχουμε καθαρό μυαλό, χωρίς να κρατάμε την μπάλα. Σίγουρα μας λείπει η ηρεμία στην τελική φάση και η εκτέλεσή της βέβαια. Μας έλειπε αυτή η ήρεμη τελική πάσα και εκτέλεση. Νομίζω ότι εάν αυτό το κομμάτι το βελτιώσουμε, μπορούμε να αισιοδοξούμε.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μία σπατάλη, μία νευρικότητα. Απελευθερωθήκαν τα παιδιά περισσότερο, πιέσαμε τον αντίπαλο αλλά πάλι μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε και στο πρώτο τελικές αλλά ήταν λάθος το σκεπτικό να πηγαίνουμε να κάνουμε σουτ από κλειστές περιπτώσεις και έπρεπε να είχαμε καλύτερη συνεργασία. Είμαστε μία ομάδα που τώρα χτίζεται. Υπάρχουν κάποια παιδιά που μπαίνουνε σε καινούργιους ρόλους.

Όπως για παράδειγμα ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης μπήκε πρώτη φορά δεξί μπακ για να έχουμε την πολυτέλεια να βγαίνουμε από πίσω. Τον είχα στο μυαλό μου να τον ξεκινήσω αλλά φοβόμουν λίγο την απειρία του. Σήμερα μου απέδειξε ότι μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, σφυροκοπούσαμε συνέχεια τον αντίπαλο και όπως σας είπα, εάν υπήρχε η ηρεμία και η καλή πάσα θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Και εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ στον Πιερικό καλή συνέχεια και ότι καλύτερο».

Ο Κώστας Μερεσιώτης ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε αρκετές πάσες. Δεν είχαμε καλές συνεργασίες ώστε να φτάσουμε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε την μπάλα, βγάλαμε συνεργασίες, αρκετές φάσεις αλλά υστερήσαμε στο τελείωμα. Νομίζω ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε βάση εικόνας. Μας βοήθησε αρκετά και ο κόσμος και ελπίζουμε σε μία καλύτερη συνέχεια. Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει ποιότητα και μέρα με την μέρα θα γίνεται καλύτερη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πιερικού και υγεία σε όλους».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep