Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φήμες που δεν ευσταθούν»

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Σάκης Χριστόπουλος, έκανε λόγο για φήμες που δεν ευσταθούν στα περί δικαίωσης του Βύζαντα στην ένσταση.

Ο Χριστόπουλος τόνισε ότι ο Πανηλειακός θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης και υποστήριξε ότι οι φήμες δεν πρόκειται να επηρεάσουν την ψυχολογία της ομάδας.

Η δήλωση του Σάκη Χριστόπουλου:

«Όσοι ονειρεύονται να κάνουν κακό στον Πανηλειακό σπέρνοντας από εδώ και από εκεί φήμες και δηλώσεις περί ενστάσεως και άλλα, να αλλάξουν όνειρα. Γιατί αυτό που ονειρεύονται δεν πρόκειται να γίνει. Την απάντηση θα την πάρουν την Κυριακή στο γήπεδο. Δε υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν την ψυχολογία της ομάδας με φήμες που δεν ευσταθούν.

Καλό είναι να καταλάβουν αυτοί που θέλουν το κακό της ΠΑΕ ότι ο Πανηλειακός θα αποδείξει το δίκιο του στην ώρα του και ο καλύτερος χώρος είναι το γήπεδο και η δικαιοσύνη και όχι τα δημοσιεύματα τα οποία κυκλοφορούν πριν καν η δικαιοσύνη πάρει απόφαση. Ο Πανηλειακός σαν σοβαρή ομάδα θα περιμένει τη δικαιοσύνη να αποφανθεί και θα έχει κλειστά τα αυτιά του σε ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από κάποιους κύκλους εσκεμμένα.

Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Σάκης Χριστόπουλος».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep