Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πανηλειακός με επιστροφές

Μειώθηκαν αισθητά τα προβλήματα απουσιών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Πυργιώτες.

Η προσοχή του Πανηλειακού βρίσκεται στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές. Νάστος και Λιόσης εξέτισαν τις ποινές τους και ασφαλώς η επιστροφή τους δυναμώνει ιδιαίτερα την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
Παράλληλα Καλαϊτζίδης και Πίγκλα ξεπέρασαν τα προβλήματα με την ίωση, που τους άφησαν εκτός ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ανεβάζουν καθημερινά στροφές και δείχνουν και αυτοί έτοιμοι να βοηθήσουν. Και ο Σταματής μοιάζει αυτή τη φορά έτοιμος να αγωνιστεί.
Από την άλλη πλευρά ο Λίτσος έχει ένα σπασμό στον δικέφαλο, χωρίς πάντως η περίπτωση του να προκαλεί ανησυχία, ενώ σίγουρα από το παιχνίδι στον Βόλο θα απουσιάσουν οι Θωμόπουλος, Κωνσταντινίδης και Καραπέτσας.
Ο άμεσος συνεργάτης του Δημητρίου, Λευτέρης Βελέντζας, είπε αναφερόμενος στην ομάδα: «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ σωστά και θεωρώ ότι όλα αυτά βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανηλειακός έχει ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, μετέχουν πολλές και καλές ομάδες, ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις».

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep