Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη και για τον κόσμο»

Ο νεαρός επιθετικός της Επισκοπής, Γιώργος Βελονάκης, μίλησε για το κρητικό ντέρμπι με την Επισκοπή.

Ο Βελονάκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που με δικό του τέρμα πριν με πέντε χρόνια είχε χαρίσει τη νίκη (1-0) στην ομάδα του επί του ΑΟΧ.

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στο Περιφερειακό πρωτάθλημα και αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ στην κατηγορία. Είχαμε κάνει μια νίκη στην έδρα μας, μετά από 4,5 μήνες που είχαμε να γευτούμε την χαρά της.

Σίγουρα για κάθε επιθετικό ο στόχος του είναι να σκοράρει και χαίρεται όταν βάζει γκολ, αλλά δεν παίζει ρόλο ποιος πετυχαίνει τα γκολ. Θα ήταν ιδανικά να κερδίσει η ομάδα με δικό μου γκολ. Από εκεί και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη και θα δώσουμε τα πάντα για να την πάρουμε. Ας έρθει η νίκη και ας πετύχει οποιοσδήποτε το γκολ».

Για τον κόσμο: «Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να πάρουμε και ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και έχουμε ένα παραπάνω λόγο για να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό πιστεύω να έρθει το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε όπως και όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα έχει κάποια ιδιαιτερότητα, λόγω του τοπικιστικού χαρακτήρα. Θα είναι ένα δυνατό ματς, με πάθος και ένταση, όπου πιστεύω πως θα το κερδίσει η ομάδα που θα δείξει στο γήπεδο πως θέλει περισσότερο τη νίκη».

Πηγή: cretesports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 15 Νοέμβριος 2013 10:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep