Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να... ξεκολλήσουμε»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των Σερρών με τον Εθνικό Γαζώρου.

Στο flnews.gr τοποθετήθηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου για το ματς με τον Γάζωρο. «Δουλέψαμε καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και στο αγωνιστικό κομμάτι, βάσει της τακτικής που ακολουθεί ο αντίπαλος, αλλά και στο ψυχολογικό μέρος. Παίζουμε με μια ομάδα που στέκεται καλά στη Football League, έχει καλό και ποιοτικό ρόστερ και βάσει της βαθμολογικής της συγκομιδής είναι το φαβορί
της αναμέτρησης. Εμείς καλούμαστε να κρατήσουμε τις θετικές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα και ευχής έργον είναι να πάρουμε τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας. Θέλουμε να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις» σχολίασε ο νεαρός τεχνικός.
Ο Βατανιακός αναχωρεί την Κυριακή (17/11, 10.45) με προορισμό τις Σέρρες, με τον Ζαγοριανό να μένει εκτός λοόγω τραυματισμού. Η 20άδα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κουδουνάς, Βλάχος, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Χαρίσης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Ποτουρίδης, Νταντάμης, Λαζαρίδης, Καθάριος, Μπουζούκης, Κουλίδης, Κατσαρός, Κυπαρίσσης, Φουλίδης, Γιαννούλης, Μίλιεβιτς, Γιαξής.

Last modified onΣάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep