Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Όλα για όλα με Απόλλωνα

Ο Αιγινιακός θέλει μόνο νίκη επί του Απόλλωνα 1926. Όλα τα αγωνιστικά νέα.

«Για να έχει αξία η νίκη επί της Κέρκυρας πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Απόλλωνα». Αυτό υποστηρίζουν στον Αιγινιακό, μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από το νησί των Φαιάκων. Η ομάδα της Πιερίας έκανε το δεύτερο διπλό στη σεζόν και τώρα επιθυμεί να φτάσει στο πρώτο εντός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός των Κατερινιωτών, Κώστας Νικολαΐδης, βέβαια, θα επιχειρήσει την Τετάρτη (20/11) να προσγειώσει στην πραγματικότητα τους ποδοσφαιριστές του και να τους καταστήσει σαφές πως δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα επειδή νίκησαν τον πρωτοπόρο.
Στα πολύ ευχάριστα ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς είναι το γεγονός ότι επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου παίκτες που δεν ήταν διαθέσιμοι στην Κέρκυρα. Ζουλιέν Φερνάντες και Παύλος Δήμου εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ ο Δημήτρης Πετκάκης ξεπέρασε μια και καλή τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και είναι ετοιμοπόλεμος. Ο Πρέντραγκ Σίκιμιτς συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τους νησιώτες, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Last modified onΤρίτη, 19 Νοέμβριος 2013 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep