Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με ανεβασμένη ψυχολογία»

Ο Μαρσέλο Πέντα του Αιγινιακού αναφέρθηκε στη νίκη ψυχολογίας επί της Κέρκυρας και το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα 1926.

Ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, σχολίασε τους αντιπάλους του Αιγινιακού στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Απόλλωνα 1926. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρσέλο Πέντα:

Για τα αποτελέσματα και αλλά και γενικότερα για την ομάδα:

«Μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα παιδιά έχουμε μια πολύ καλή σχέση και είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό συμβαίνει επίσης και με το υπόλοιπο τιμ, την διοίκηση αλλά και τον πρόεδρο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα που είχαμε ως τώρα θεωρώ ότι δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που αξίζουμε, όμως δείξαμε ότι με την κατάλληλη δουλειά και προσπάθεια αυτό το ανατρέψαμε κι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του Βορείου Ομίλου τόνισε:

«Πιστεύω ότι οι όλες οι ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα είχαν τη δυσκολία τους η κάθε μία ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει διαφορά στα παιχνίδια που είναι όλα δύσκολα και σημαντικά, ενώ δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον δείκτη δυσκολίας. Νομίζω ότι αν εμείς παίζουμε καλά δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα».

Για την επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα 1926 ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία μετά από το «διπλό» μέσα στη Κέρκυρα και πρέπει περισσότερο να σκεφτούμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν είμαστε σε καλή μέρα και δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Last modified onΠέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 17:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep