Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δικαιούμασταν και άλλα γκολ»

Ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Ο Νικολαΐδης τόνισε παράλληλα ότι ο Αιγινιακός έχει πολλές δυνατότητες και δίκαια έφτασε στη νίκη (2-0) επί του Απόλλωνα:

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, συζητήσαμε με τα παιδιά ότι μετά τη μεγάλη μας νίκη μέσα στην Κέρκυρα, είπαμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί. Χρειαζόταν μεγάλη προσοχή γιατί η Καλαμαριά μετά τις δύο εντός έδρας ήττες, δεν είχε άλλα περιθώρια. Η φανέλα της Καλαμαριάς είναι βαριά και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Για αυτό έπρεπε να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε δυνατότητες και δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το δεκάλεπτο ισορροπήσαμε, δεχθήκαμε γρήγορα την κόκκινη κάρτα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν μέχρι την ανάπαυλα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου να γυρίζουν πίσω και με ξαφνικές αντεπιθέσεις να βγαίνουν μπροστά.

Μετά το 1-0, είχαμε καλή ψυχολογία, ανεβάσαμε ρυθμούς, πετύχαμε το δεύτερο γκολ εξασφαλίζοντας έτσι τη νίκη μας. Εκτός από τα δύο γκολ, δικαιούμασταν και άλλα γκολ με τον Γιατζιτζόγλου που βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ. Βλέπουμε το επόμενο εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας».

Σάββας Αχλατλής

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep