Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ελπίδα για play off»

Ο Σωκράτης Μπουντούρης μίλησε για τον στόχο της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με όπλο την αήττητη έδρα βρίσκεται έπειτα από 15 αγωνιστικές σε τροχιά μπαράζ ανόδου και ο Σωκράτης Μπουντούρης σε δηλώσεις του στον Arena Fm τόνισε πως κρυφή ελπίδα είναι η συμμετοχή στα play off. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων»:

«Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και να φτιάξουμε μια ομάδα του μέλλοντος. Τα αποτελέσματα μας πήγαν πολύ καλά μέχρι στιγμής και είμαστε πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Η Κέρκυρα, ο Ηρακλής και η Νίκη Βόλου θεωρώ ότι είναι οι ομάδες που ξεχωρίζουν και είναι ένα κλικ πιο πάνω από όλες τις υπόλοιπες. Από εκεί και πέρα είναι αρκετές ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την τέταρτη θέση.

Εμείς θέλουμε να χαρούμε το ποδόσφαιρο, δεν πάμε με αυτοσκοπό να κλειστούμε για να κερδίσουμε, θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνουμε εμείς και ο κόσμος μας».

Για τον κόσμο: «Είναι μια μεγάλη δύναμη για την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια. Μας στηρίζει και εντός αλλά και εκτός έδρας».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Δε νομίζω ότι ήταν τόσο καλό που διασπάστηκε η κατηγορία σε δυο ομίλους. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συνεχιστεί σε έναν όμιλο. Μακάρι να βελτιωθεί και να έχουμε στη Β' Εθνική ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό σαν το περσινό. Η κρυφή μας ελπίδα είναι τα πλέι οφ. Ελπίζουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep