Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφήστε τις μούντζες και στηρίξτε»

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε στήριξη, μίλησε για υποψήφιο επενδυτή και υποσχέθηκε μεταγραφές.

Συνέντευξη στο «Ράδιο Ενημέρωση» και στους Γιάννη Φοροζίδη, Σπύρο Σκούφα και Δημήτρη Πάππα έδωσε χθες ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος και απάντησε σε αρκετά θέματα που απασχολούν. Μίλησε για την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί φέτος, για τη βεβαιότητά του πως ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί, για το ενδιαφέρον επενδυτή, ζήτησε τη βοήθεια των οπαδών και υποσχέθηκε ότι το ρόστερ θα ενισχυθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος:

Για το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είπε:

«Αγχώθηκα και πήγα σε επιθετική πολιτική. Ήθελα να πάμε στην 4άδα. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα και ήρθαν οι πρώτες γκέλες στη Ζάκυνθο και Καρδίτσα»

«Εμπιστεύτηκα τον Φοιρό και υλοποίησα στο 99% τις μεταγραφικές του επιθυμίες. Έκανα μάλιστα, δώρο, στην ομάδα το Ντόικιτς. Θεώρησα πριν πάθω το έμφραγμα να πάω σε εξυγίανση για να καθαρίσω την ομάδα. Όμως στη συνέχεια αγχώθηκα και πήγα σε επιθετική πολιτική. Ήθελα να πάμε στην 4άδα. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα και ήρθαν οι πρώτες γκέλες στη Ζάκυνθο και Καρδίτσα».

Για τον κίνδυνο του υποβιβασμού:

«Πικράναμε τον κόσμο του Πιερικού και την περηφάνια του. Θα αποκτήσουμε πέντε, έξι παίκτες και δεν θα κινδυνέψουμε»

«Έπαθα έμφραγμα στις 30 Ιουλίου και από εκεί και ύστερα προσπάθησα για το καλύτερο για τον Πιερικό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Στόχος του Πιερικού είναι η αξιοπρεπής σωτηρία της ομάδος. Πιστεύω ότι δεν θα κινδυνέψει η ομάδα. Στα τελευταία παιχνίδια σήκωσαν όλο το βάρος τα παιδιά του τόπου μας τα οποία εμπιστεύομαι απόλυτα. Πικράναμε τον κόσμο του Πιερικού και την περηφάνια του. Θα αποκτήσουμε πέντε, έξι παίκτες και δεν θα κινδυνέψουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη και τα στελέχη της ομάδος Δημήτρη Μπέκα, Δημήτρη Λιόλιο, Αχιλλέα Ιωακειμίδη και Τάσο Παρασίδη που δουλεύουν νυχθημερόν για τον Πιερικό».

Για τα οικονομικά προβλήματα:

«Εγώ δεν είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Κατερίνης. Ό,τι είχα και δεν είχα τα έβαλα στον Πιερικό»

«Περιμένοντας τη νέα ρύθμιση για τη Β΄ Εθνική, όσον αφορά το ΙΚΑ, η τροπολογία του κ. Βρούτση που θα κατατεθεί θα λύσει το θέμα της ενημερότητας. Εμείς θα έχουμε ασφαλιστική ενημερότητα είτε έτσι είτε αλλιώς. Προβλήματα οικονομικά έχουμε, όπως και οι άλλες ιστορικές ομάδες που είναι μεγαθήρια στο χώρο του ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκός, Αρης, Πανιώνιος, Λάρισα και πολλές άλλες ομάδες. Εγώ δεν είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Κατερίνης. Ό,τι είχα και δεν είχα τα έβαλα στον Πιερικό».

Για το παράπονό του:

«Ο Πιερικός αντιμετωπίζεται από ορισμένους σαν αποπαίδι της πόλης. Ο Πιερικός δεν χρειάζεται μυαλοπώληδες. Εκτιμώ ότι γρήγορα θα ανακάμψουμε»

«Προσπαθούσα και προσπαθώ να έχω έναν Πιερικό υπερήφανο. Ο Πιερικός, όμως αντιμετωπίζεται από ορισμένους σαν αποπαίδι της πόλης. Διαβάζω απαξιωτικά σχόλια για το πρόσωπό μου όμως δεν είναι της παρούσης να σταθώ σ’ αυτά. Όταν δεν θα κινδυνεύει η ομάδα, τότε θα πω πολλά πράγματα. Ο Πιερικός δεν χρειάζεται μυαλοπώληδες. Η δική μου δουλειά είναι μυαλοπώλης. Εκτιμώ ότι γρήγορα θα ανακάμψουμε.

Εμείς σαν διοίκηση προσπαθήσαμε φέτος να καλύψουμε το μπάτζετ, μειώνοντας πάρα πολύ τις υποχρεώσεις μας. Φέτος δεν επιβαρύναμε οικονομικά την ομάδα. Το τίμήμα το πλήρωσα πολύ ακριβά και με την υγεία μου. Ταλαιπωρώ και αποστερώ την οικογένειά μου από πολλά πράγματα. Μαθήματα όμως περί πιερικοφροσύνης δεν δέχομαι από κανένα. Εφόσον ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο, εγώ τους καλώ να έλθουν χωρίς εισιτήριο. Μόνο όσοι θέλουν να κόψουν εισιτήριο, οι υπόλοιποι θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών και να βοηθήσουν τον Πιερικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

«Φέτος δεν επιβαρύναμε οικονομικά την ομάδα. Το τίμήμα το πλήρωσα πολύ ακριβά και με την υγεία μου»

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον:

«Όποιος ή όποιοι θέλουν να έλθουν να αναλάβουν την ομάδα, η πόρτα είναι ανοικτή. H ομάδα παραχωρείται. Και το λέω από το καλοκαίρι, όποιος θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ είναι ευπρόσδεκτος και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος θέλει να έρθει το δηλώνει και έρχεται, στα πλαίσια της σοβαρότητας όμως. Αν προκύψει νέος ιδιοκτήτης θα είμαι χορηγός του. Υπήρξε ένα ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, δεν είναι όμως ανακοινώσιμο κάτι.

«Αν προκύψει νέος ιδιοκτήτης θα είμαι χορηγός του. Υπήρξε ένα ενδιαφέρον της τελευταίες μέρες, δεν είναι όμως ανακοινώσιμο κάτι. Αντί να μοιράζουν μούντζες στον πρόεδρο του Πιερικού, ας έρθουν και να κάτσουν δίπλα στην ομάδα»

Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνει μια σοβαρή πρόταση. Είμαι έτοιμος σε κάθε τέτοιου είδους πρόταση και περιμένω. Την ομάδα την αγαπάω, την εκτιμάω, δεν την εγκαταλείπω, την δίνω όμως, την δωρίζω θα έλεγα. Όποιος θέλει ας έρθει, και αντί να μοιράζουν μούντζες στον πρόεδρο του Πιερικού, ας έρθουν και να κάτσουν δίπλα στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές:

«Είμαι αποφασισμένος να ενισχύσω την ομάδα. Ο Πιερικός είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και θα τον βοηθήσω μέχρις εσχάτων με όλες τις δυνάμεις μου. Η τσέπη μου δεν βροντάει»

«Η κρίση που περνάμε είναι πρωτοφανής. Ο κόσμος έγινε συντηρητικός. Παρόλα αυτά είμαι αποφασισμένος να ενισχύσω την ομάδα. Ο Πιερικός είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και θα τον βοηθήσω μέχρις εσχάτων με όλες τις δυνάμεις μου. Προτάθηκε ο Ναστόφσκι που έχει συμβόλαιο στην Ελβετία και αν το λύσει θα τον πάρουμε. Ο Πιερικός θα ενισχυθεί στις θέσεις που θα κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται.
Η τσέπη μου δεν βροντάει. Ας έλθει όποιος θέλει να αναλάβει τον Πιερικό».

Κλείνοντας ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος είπε μια κρητική μαντινάδα που αναφέρονταν αλληγορικά στην κατερινιώτικη ομάδα.. «Μην τον λυπάσαι τον αετό όπου πετάει και βρέχει, μόν’ να λυπάσαι το πουλί όπου φτερά δεν έχει»…

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπύρος Σκούφας

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 23:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep