Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τετράδα χωρίς πίεση»

Ο Γιάννης Βλάχος αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Αιγινιακού.

Για τις κινήσεις του Αιγινιακού στο μεταγραφικό παζάρι, τη μεταγραφή του Κυριάκου Κιβρακίδη στον Ατρόμητο και τον στόχο της 4άδας μίλησε στον Arena Fm ο Γιάννης Βλάχος. Αναλυτικά ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας της Κατερίνης ανέφερε:

«Ο Αιγινιακός έκανε μια πολύ καλή διαχείριση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αποδεσμεύοντας 10 ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους και ουσιαστικά πήρε έξι στη θέση τους. Ουσιαστικά διαχειρίστηκε με σωστό τρόπο τα χρήματα από τα παιδιά που αποχώρησαν και έκανε κάποιες πολύ σωστές, κατά την προσωπική μου άποψη, επενδυτικές κινήσεις.

Ήρθα στην ομάδα τέλη Νοεμβρίου και ο σκοπός ήταν να αξιολογήσουμε μαζί με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, το ρόστερ της ομάδας και να δούμε τι επεμβάσεις μπορεί να χρειαστεί η ομάδα. Χρειάστηκε να γίνουν κάποιες κινήσεις, οι οποίες θέλαμε να είναι και στην πλευρά της ελληνικής αγοράς, είτε με Έλληνες παίκτες, είτε με παίκτες που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι πιο εύκολο να μαζέψεις πληροφορίες γι’ αυτούς και έχεις καλύτερη εικόνα».

Για τους Κουτσοσπύρο και Μπελόν: «Πιστεύω ότι παίζουν άνετα σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ο Κουτσοσπύρος και ο Γκέσιος ήταν στόχοι μας από την πρώτη στιγμή, ο Μπελόν προέκυψε μετά, γιατί ο Παναιτωλικός έδειξε ότι δεν τον χρειάζεται γι’ αυτό το διάστημα. Είναι δύο παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία του Παναιτωλικού και θέλαμε να τους φέρουμε στην ομάδα. Είναι πολύ δυνατές προσωπικότητες και έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα».

Για τον Κιβρακίδη: «Είναι μια περίπτωση που τη θεωρούμε παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας. Ο Κυριάκος ήταν ένας παίκτης του Ηρακλή, τον πήραμε πέρυσι δανεικό. Στην αρχή της χρονιάς δεν υπολογιζόταν από τον προηγούμενο τεχνικό αλλά στην προπόνηση με την μεγάλη θέληση, την προσπάθεια και την καλή εμφάνιση κατάφερε να γίνει βασικός στην ομάδα και, μάλιστα, πρωταγωνιστής και δεύτερος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ. Ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε πολύ νωρίς και από τη Δευτέρα ο Κιβρακίδης είναι πλέον στην Αθήνα. Για εμάς είναι κάτι πολύ όμορφο και μας χαροποιεί γιατί δείχνει ότι ο Αιγινιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να βγάλει ποδοσφαιριστές.

Υπήρχε μια οψιόν αγοράς από το καλοκαίρι η οποία ενεργοποιήθηκε πριν εκδηλωθεί επίσημα το ενδιαφέρον του Ατρόμητου. Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ θέλαμε να κινηθούμε άμεσα χρησιμοποιώντας τη ρήτρα που είχαμε για να πάρουμε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Από αυτή τη μεταγραφική κίνηση είναι ευχαριστημένοι ο Ηρακλής, ο Αιγινιακός αλλά και ο ίδιος ο Κιβρακίδης.

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ομάδα δεν έχει άγχος, ούτε ο πρόεδρος έχει αυτοσκοπό την τετράδα. Τα περισσότερα συμβόλαια είναι για ενάμιση χρόνο και θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο στόχος είναι η τετράδα αλλά χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Η ομάδα είναι σε πολύ σωστό δρόμο και οι ποδοσφαιριστές είναι ευχαριστημένοι από τον χώρο που βρίσκονται. Δεν υπάρχουν προβλήματα, η τοπική κοινωνία και κάποιοι επιχειρηματίες μας βοηθάνε πολύ».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep