Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ήττα... ανοιχτή πληγή

Στον Πιερικό προσπαθούν να συνέλθουν από την ήττα στο «Ανθή Καραγιάννη» από την Καβάλα.

Πολύ άσχημη είναι η ψυχολογία όλων στον Πιερικό μετά το εις βάρος τους 2-0 από την Καβάλα. Οι Κατερινιώτες όχι μόνο ηττήθηκαν από την ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παραμονή, υπερκαλύφθηκε και το 1-0 του πρώτου αγώνα, που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό.
Είναι και τα επεισόδια που σημειώθηκαν και το φύλλο αγώνος που «καίει» τους «μελανόλευκους». Ο Ντόικιτς, για παράδειγμα, που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια γράφτηκε σε αυτό και απομένει να γίνει γνωστό το διάστημα της τιμωρίας του. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές ματς, εντός έδρας με τον Εθνικό Γαζώρου. Στο παιχνίδι με την Καβάλα αποβλήθηκε και ο Λαζαρίδης, άρα έξω και αυτός. Τουλάχιστον όλα δείχνουν ότι ο Κέρι αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο.
Από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια για την ομάδα της Πιερίας αποκτούν χαρακτήρα τελικού. Η διοίκηση περιμένει να πάρει στα χέρια της την ενημερότητα, που θα της επιτρέψει να πραγματοποιήσει προσθήκες ελεύθερων παικτών. Αν γίνει αυτό, τότε θα αποτελέσουν και τυπικά παίκτες του Πιερικού οι Ντόσης, Άντερσον και Έκελμανς. Ο Σενεγαλέζος Ντιαπά δεν έμεινε τελικά και αποχώρησε, όπως και ο Ζαχαράκης.

Last modified onΤετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep